Wednesday, 7 December 2011

Lapar La =.="

Assalamualaikum And Hola !

Korang lapar tak ?! =.=" saya lapar sangat nie tak tau nak makan ape tula tak reti masak..yg reti masak nasi jew XD  Cube korg tengok makanan nie sedap tak :O

Ratatouille

Pernah tengok makanan nie ?! >< ala yang cite cartoon tuh  pernah tengok tak?!  Ala yang nie ....

Trailer je bukan full ><

Haha Klakar benor... nak tengok semue part movie nie tak ! kalau Nak tengok Klik sni---->Ratatouille


Jangan kata sedap kite tak tau recipe die jom bongkar recipe die nak ...Tengok Tengok gambar bawah nie Tengok ! ade **** tak >< jom bongkar sekarang ><

eh eh takde la yang ****

alhamdullilah kalau takda la >< kalau korang nak tau recipe dia korang boleh klik at sini --->Recipe try la tngok2 mna recipe

haishhhh sediy lagi nie sebab takda makanan nak makan ! waaaa tolong2 sesiapa boley antarkan pizza .. tapi duit korang yang bayar hoho.. tkde la gurau jew relax la Lapar Nie ! okla smpai at sini jela saya nak selongkar kat peti ais saya jap XD Bye Assalamualaikum~ oit jawab dulu !



Hepy-Hepy La Slalu Yek ^^ !

0 comments:

Post a Comment