Wednesday, 30 November 2011

Girl btul tak?! ^^

Assalamualaikum ! Jawab-jawab kalau tak jawab dose hehe =.=" First nk ucapkan sowy sebab sye lme dah tak post >< .. Pastu nak berterima kasih pada orang yang baru jadi followers saya.. Thanx Taww jasa anda amat dikenang ><  Eleh yela tuh .. 

O.O nampak tak gambar di atas?! >< ade tak salah satu daripada korang semua ada perangai macam nie hehe  ngaku ngaku -.-  Confirm ada ! hehe tkyah sorok2 pon da tau hehe .. kalau sye adalah sikit tapi yang lebih nya saya selalu tak mengaku kalau saya buat tapi orang lain yang kena ><  sowy tau kepada orang yang terkena >< ish ish nak kena ni ! >:O  

Ok gambar yang first tuh kan ... yang ada dialog "Where's my phone?!?" ye yang tu la.. okay sbenarnyer phone dia ade kat bawa pillow tapi malaz nak cari haishhzz da lupa letak mana.. ini takpela kat rumah cuba kat tertinggal kat mall .. lagi susah nak kena cari =.="

Ok gambar yang kedua yang di dialog kan bergini "I cant find my sunglasses anywhere!" haishh tkkan la tak nampak sunglasses dia ada kat atas kepala..tkkan tak rasa kot..tengah rasa apa kat atas kepala tuh ..? Burung kesayangan ke .. nanti sape2 suruh burung tuh berak kat ats kepala dia baru la nak rasa .. asyik nak tanya orang je..><

Ok gambar yang ketiga "I lost my favorite pencil!" tu tu pegang ape tuh haishhzz takkan la tak rasa .. mesti mengelamun pegang tangan boyfriend kan >< tapi rajin jugak kan .. nak cari pensil untuk belajar.. rajin2 tapi tak semestinya >< haha

Ok gambar yang last iaitu yang berdialog "Who stole my calculator." tadi belajar takkan lupa letak kat mana ! >< baik takpayah pakai calculator pakai otak je senang hmmm ><

"La La La" nada orang yang tak mengaku ><  haha thanx korang sebab amik masa nak baca post nie ... saya share saja ma ... kot kot nanti orang tuh berubah ..hehe mana tau ... okla guys sampai sini je entry nyer Bye Assalamualaikum ^^ oit tunggu jawab dulu ><

Hepy-Hepy La Slalu Yek ^^ !

Thursday, 24 November 2011

Cute akk ^^

Assalamualaikum&Hello
Cute tak kitten tuh ^^ #angkat kening# haha semestinya ciptaan Allah sumenyer cute2 an :) takde yg tak cute nyer :) Tapi itu bukan citew nye .. Citew die pasal sye yg da buat blog bru nie .. agak2 korg cntik tak =.='' kalau pndangan sye adalah kurg skit2 tpi pndangan org len mesty berbeza an Jadi pendapat korg kalau sye punye blog nie ade kurang2 skit Tolong komen ek ? =.=''' 1-4 hari nk kne complete blog nie aduhai susah2 ! mule bile buat blog mmg susah nk wat nie tu nie haishzzz kadang2 buat org peniing jeeee .. kla korg sye nk edit agi nie bye Assalamualaikum !

Hepy-Hepy La Slalu Yek ^^ !

Monday, 21 November 2011

Second Blog Waaaa ='(

Assalamualaikum & Hello !
Haishhh Terpakse wat second blog :( .. Blog yg prtame tuh background die da mcm trok sngat ... Apa pon korg Jadi Follower akuh tawwww Byeee Sedih Sngat !

Hepy-Hepy La Slalu Yek ^^ !